En omfattande förnyelse

Min vision med Autoseum är inte enbart att allt skall hålla högsta kvalitet och att det skall finnas intressanta saker för alla besökare. Jag vill även att det skall ske en ständig förnyelse så att det blir en självklarhet för Dig att återkomma år efter år. Därför genomgår varje år Autoseum under perioden november till och med februari en ombyggnad och uppgradering.
Ytterligare 400 kvm tillkom 2018 och inrymmer nu ett helt nytt Show Room – Nils-Oscar Palace i bästa Las Vegas-stil. Även i år har det skett en omfattande förnyelse. Många fordon har tillkommit och två separata utställningar har formgivits och färdigställts.

Om Du har besökt Autoseum tidigare så kommer Du att känna igen dig i många avseenden. Entrén är på samma ställe och Alfs Leksaker finns kvar på plats. Det gör även de tidigare utställningarna med Frasses och Mariannes Musikmuseum, Modellflygutställningen och Stefan “Lill-Lövis” Johansson. Och i kaféet hittar du Inger Jurgård precis som tidigare med sina härliga hembakade läckerheter.

Men i utställningshallarna ruvas det på många spännande nya fordon och en helt ny layout som gör att Du kommer att se och uppleva rariteterna på ett mycket bättre sätt än tidigare. Välkommen att botanisera bland alla nyheter.

Nisse Nilsson

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *